ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ – PULL THE PLUG – 12/11/23

Το φθινόπωρο του ’22 μαζευτήκαμε άτομα από την κατάληψη του κτήματος Πραποπούλου και τις γειτονιές του Χαλανδρίου στο πλαίσιο της δημιουργίας μιας νέας συναυλιακής ομάδας στα Βόρεια. Ως μέρος της αυτοοργανωμένης μουσικής σκηνής ο τόπος έκφρασής μας βρίσκεται στις καταλήψεις και στους εν δυνάμει ελεύθερους χώρους που μπορούν να δώσουν πάτημα για έκφραση, δημιουργία και αλληλεγγύη. Μας ενδιαφέρει πάνω απ΄όλα να δημιουργήσουμε διαπροσωπικές και συντροφικές σχέσεις , να ενισχύσουμε τις δομές του κινήματος, όπως και τους εκάστοτε σκοπούς του. Μέχρι στιγμής έχουμε καταφέρει να αγοράσουμε σχεδόν όλον τον βασικό ηχητικό εξοπλισμό για να στήνουμε τις συναυλίες μας στην κατάληψη.

Την Κυριακή 12/11/23 στο σαλόνι του κτήματος θα γίνει η συναυλία, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την ενίσχυση του ταμείου της κατάληψης, την κάλυψη μεταφορικών εξόδων, καθώς και την ενίσχυση άλλων κινηματικών σκοπών.

Στον πρώτο όροφο λειτουργεί δανειστική βιβλιοθήκη και πάγκος με έντυπο υλικό προς διανομή από την ομάδα βιβλιοθήκης της κατάληψης.

Ώρα προσέλευσης: 18.00 Ώρα έναρξης : 19.00 νταν!

 

Line up:

-Algara

-Feral Kids

-The Klammers

pull_the_plug@riseup.net

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *